[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Een mooie huid begint met een propere huid! 

Er is meer nodig dan enkel make up te verwijderen. Ik heb het dan over vervuiling, fijn stof, gassen,… deze stoffen dringen gedurende de dag je huid binnen en kunnen zorgen voor, irritaties, onzuiverheden, droogheid en hyperpigmentatie. 

Grondig reinigen is dus de boodschap! Zowel ’s ochtends als ’s avonds, zelfs als je geen make-up draagt.

En niet enkel met water, want… je tanden poets je toch ook niet met enkel water? ☺

La Biosthétique werkt als volgt, een reinigingsmelk wordt altijd samen in combinatie met een tonic of lotion gebruikt, deze werken en horen altijd samen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]pastedGraphic.png[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”100″][vc_single_image image=”7309″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

VITALISERENDE SYNERGIEVERZORGING VOOR EEN JEUGDIGE UITSTRALING OP ELKE LEEFTIJD

Clair de Teint Jeunesse

De verzorgende reinigingsmelk Clair de Teint Jeunesse verwijdert in één stap niet alleen vuil, maar ook make-up en overtollig talg van de huid. De verzorgende textuur glijdt zacht over de huid zonder uit te drogen of te irriteren. Tegelijk wordt het vocht in de huid gebonden. De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd, komt optimaal in balans en krijgt een frisse en ontspannen teint. Ideaal ook bij droge huid. 

250ml 31,50€

Visalix Jeunesse

Perfect voor een energieke start van de dag of een prettig aanvoelende huid ‘s nachts: De milde formule in Visalix Jeunesse toniseert en verfrist de huid na grondige reiniging en verbetert de soepelheid. Zo is de huid optimaal voorbereid op de aansluitende verzorging. 

250ml 34,50€[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

SYNERGETISCHE VERZORGING VOOR DE VETTE, ONZUIVERE HUID

Lotion Desincrustante

Dankzij zijn speciale reinigende eigenschappen is Lotion Desincrustante met verhelderende werking met name geschikt voor onzuivere huid. Lotion Desincrustante maakt de buitenste laag huidcellen los en verwijdert zo de talg uit verstopte poriën. Zo zorgt de lotion voor een heldere, zuivere teint en voorkomt ontstekingen.

100ml 27,50€

Clair de Teint Clarifiant

Clair de Teint Clarifiant is speciaal geschikt voor de vette, onzuivere huid. 

Het einigt grondig tot in de poriën en geeft de huid daarna een heldere en mooie uitstraling. Het resultaat: de huid voelt schoon, helder en heerlijk soepel.

250ml 24€

Visalix Clarifiant

Alles helder en fris: deze hydrolotion is speciaal ontwikkeld voor de vette, onzuivere huid die extreem gevoelig reageert. Het versterkt de huidstructuur, kalmeert en geeft een stralende teint

100ml 24€

Tip: Om een onzuivere huid nog beter te verzorgen adviseren wij een combinatie met de overige producten van Méthode Clarifiante.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”80″][vc_single_image image=”7316″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][vc_single_image image=”7319″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

ONTSPANNENDE SYNERGIEVERZORGING VOOR DE DROGE, GEVOELIGE HUID VAN ELKE LEEFTIJD

Clair de Teint Sensitif

Biomimetische emulsie die bijzonder geschikt is voor gevoelige huidtypen: reinigt mild en geeft de huid daarna een heldere en frisse uitstraling.

250ml 24€

Visalix Sensitif

Hydrolotion Visalix Sensitif is zeer geschikt voor de gevoelige huid: hydrateert de huid na de reiniging en geeft een frisse uitstraling.

250ml 24€

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

INTENSIEVE BEHANDELING OP DE GRENS VAN DE GENEESKUNDE

Mousse Nettoyante

De cel-actieve reinigingsmousse bevrijdt de huid op milde wijze van vuil en talg. Met Mousse Nettoyante blijft tegelijkertijd de natuurlijke balans van de huid behouden. Geschikt voor alle huidtypen.

Deze geweldige reinigingsmousse hydrateert en zorgt voor een heerlijke frisheid. Een cel-actieve hydro-werkzame stof uit appelzuur, appelpectine en Cell Boost Factor houdt het vocht effectief vast in de huid, stabiliseert de natuurlijke zuurbeschermingsmantel en versterkt de huidbarrière. De ingenieuze Cell Boost Factor weert schadelijke, externe invloeden en maakt de huid resistent tegen stress. 

150ml 37€

Tonique Hydratant

Tonique Hydratant verfrist de vermoeide huid en beschermt haar tegen vochtverlies. Geschikt voor alle huidtypen.

Tijd voor een cocktail boordevol mineralen! Een mix van magnesium, zink en koper brengt weer schwung en energie in de huidhuishouding. Bovendien werkt hij als antioxidant. Hij weert vrije radicalen consequent af, maar laat wel toe dat de actieve werkzame stoffen die in de gezichtstonic Tonique Hydratant zitten, zich kunnen ontplooien. De huid werkt als een spons, die de in Tonique Hydratant geïntegreerde, langeketen hyaluronzuur opzuigt, insluit en geleidelijk terug afgeeft. 

200ml 37€[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”80″][vc_single_image image=”7322″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]