[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]I

 

LA BIOSTHETIQUE PARIS …

… als klanten goed in hun vel zitten!

Schoonheid en welzijn door de huid gezond te houden, met die wens zoeken consumenten een La Biosthétique-huid-specialiste op en leggen hun huid vol vertrouwen in haar handen. 

Bij elke methode (productlijn) van La Biosthétique Paris staat steeds de mens met haar of zijn behoeften en levensgevoel centraal.

  • Edition de Luxe – Luxueuze verzorging voor de tijdloze  schoonheid van de huid
  • Méthode Régénérante – Vitaliserende synergieverzorging voor een jeugdige uitstraling. Tegen voortijdige veroudering en rimpeltjes.
  • Méthode Relaxante – Gevoelige huid
  • Méthode Clarifiante – Vette , onzuivere huid
  • Spa – Wellness-lichaamsverzorging
  • Soleil – Bescherming tegen de zon 
  • Dermosthetique Anti-Age – Cel-actieve anti-agingverzorging 
  • Dermosthetique Hydro-Actif – Cel-actieve hydraterende therapie op de grens van geneeskunde.

Bij deze methodes worden de krachten van de natuur verenigd met de nieuwste inzichten op het gebied van cosmetische en biotechnologische research. Alle recepturen van de betreffende producten zijn, hoewel ze individueel op de verschillende huidtypen worden afgestemd, gebaseerd op hetzelfde concept voor wat betreft de werkzame bestanddelen. Het voordeel: de producten van de diverse methodes kunnen onderling worden gecombineerd, wanneer de huid daar om vraagt.

Dankzij de professionele en vergaande samenwerking tussen wetenschappers, huidexperts, Laboratoire Biosthétique en Biostheticiens uit de praktijk is het gelukt om gebruikersvriendelijke producten te ontwikkelen die gebaseerd zijn op de modernste wetenschappelijke inzichten. In klinische tests werd herhaaldelijk bevestigd dat de diverse verzorgingsproducten uitstekend door de huid worden verdragen.

La Biosthetique heeft voor elk huidtype de juiste verzorging voor een stralende, jong uitziende huid!

Al deze producten zijn ecocert gecertificeerd, dit betekent onder andere dat de producten ingrediënten bevatten die tussen 95 en 100 procent van natuurlijke oorsprong zijn en dat ze voor een groot deel van gecontroleerde biologische landbouw afkomstig zijn.

En ook niet onbelangrijk: De hoogwaardige producten zijn dierproefvrij! 

Bron: La Biosthétique Paris[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”200″][vc_column_text]                      pastedGraphic.png

pastedGraphic_1.png[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]