[vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vandaag is het de 21ste editie van de ‘Dag tegen kanker’. En naar aanleiding daarvan komt er een bijzonder fotoboek uit met daarin 40 lotgenoten, 40 modellen, 40 strijders en 40 mooie ontroerende verhalen… Een portretboek dat de portretten en verhalen van 40 kankerpatiënten bundelt waaronder ook het verhaal van de Lommelse Brigitte Marechal (foto boven). Kanker met een lach en een traan…uit het leven.
Op de website vind je alle info over het boek. Het is een prachtig project geworden met helaas één grote gemeenschappelijke deler… En ook nog leuk om te weten, de tattoo op de cover werd ontworpen door Tijs Vanneste, AKA Van Echelpoel.
Op 17 oktober van 10 tot 18 uur wordt het boek voorgesteld op de tentoonstelling (K)Anker in Thor Central in Genk. Het boek kost € 35 en per verkocht exemplaar wordt een bijdrage geschonken aan “vzw Rozerood” en “Het Belgisch Kinderkanker Steunfonds”.
Op zaterdag 31 oktober om 15 uur vindt er ook een lezing plaats in het pand tegenover Standaard Boekhandel in de Kerkstraat. Reserveer je plaats op sb.lommel

 

standaardboekhandel.be of 011/55 15 58.
Geïnteresseerd in dit prachtig boek? Contacteer het nummer 0493/19 26 81 of bestel via de website.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7272″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][/vc_section]